Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Αφήστε τα παιδιά να πάνε στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η νέα γενιά κινδυνεύει να γίνει πιο απελπισμένη από την προηγούμενη γενιά των πατεράδων και των μανάδων μας. Γιατί για όσους δεν το γνωρίζουν, καλό είναι να το μάθουν, ότι ο πατέρας Μητσοτάκης και η μητέρα Μητσοτάκενα υπήρξαν απελπισμένοι άνθρωποι. Και ο υιός Μητσοτάκης κινδυνεύει να γίνει ακόμα πιο απελπισμένος αν εξακολουθήσει να επικρατεί η παρούσα κατάσταση με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Και αυτό είναι κάτι που για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι αποδεκτό.

Είναι απαράδεκτο.

Γι’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι οι κινήσεις της δικής του κυβέρνησης θα στοχεύσουν τους νέους. Έναν έναν θα τους πετύχει μέχρι και τον τελευταίο. Κανένας δεν πρόκειται να ξεφύγει.

Και αυτό αποτελεί δέσμευση.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στην νεολαία του κόμματος του, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η ΔΑΠ θα είναι και πάλι η νικήτρια των φοιτητικών εκλογών αποδεικνύοντας ότι η Ν.Δ., αλλά και γενικότερα η χώρα, σκίζει από νεολαία. Γιατί αν δεν υποστηρίξεις στα νιάτα σου τον φιλελευθερισμό και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πότε θα τον υποστηρίξεις;

Στα γεράματα;

Άλλωστε το να υποστηρίζεις στα νιάτα σου τον φιλελευθερισμό και τον Κυριάκο Μητσοτάκη χρειάζεται τόνους αρχίδια. Και η ελληνική νεολαία έχει αποδείξει ότι τα διαθέτει.