Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς.



Τον ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς έχει ως στόχο να δημιουργήσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που θα παριστάνει  τον πρόεδρο του νέου πολιτικού φορέα, συνεπικουρούμενος από τον Τάκη Μπαλτάκο, που θα παριστάνει τον γενικό γραμματέα. 

Έτσι ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Τάκης Μπαλτάκος φαίνεται ότι θα καταφέρουν να οργανώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς νωρίτερα από ότι η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης τον ΣΥΡΙΖΑ του Κέντρου.

Επηρεασμένος από την επιτυχημένη συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ με τις διάφορες συνιστώσες της αριστεράς και την αντίστοιχη πολυφωνία, ο Γιώργος Καρατζαφέρης προτίθεται να δεχτεί στους κόλπους του κάθε σωστό ακροδεξιό και φασίστα, ανεξάρτητα πόσο ακροδεξιός και φασίστας είναι. Γιατί ο νέος πολιτικός φορέας θα χωράει όλους τους ακροδεξιούς. Όχι σαν την Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά που δεχόταν μόνο light ακροδεξιούς. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα δεχτεί και τους πιο λυσσασμένους.

Ο νέος πολιτικός φορέας θα κινείται στα πλαίσια της πατριωτικής δεξιάς και του ευρωσκεπτικισμού δηλαδή κάτι σαν τους ΑΝΕΛ χωρίς τον ευρωσκεπτικισμό και κάτι σαν το ΚΚΕ χωρίς την πατριωτική δεξιά.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Τάκης Μπαλτάκος, ανέφεραν ότι έχουν ξεκινήσει επαφές και έχουν απευθύνει προσκλήσεις σε πολιτικές προσωπικότητες για να συστρατευτούν με το νέο κόμμα που θέλουν να αποτελέσει το πρόπλασμα για ένα συνασπισμό της Δεξιάς. Ακόμα όμως ο Γιώργος Ανατολάκης δεν έχει απαντήσει.

Έτσι πλέον ο ευρύτερος δεξιός χώρος θα αποκτήσει ακόμα ένα πατριωτικό κόμμα. Άλλωστε τόσοι πατριώτες που έχουν μαζευτεί στη χώρα, χρειάζονται και τον αντίστοιχο χώρο για να τους χωρέσει. Γιατί ο σωστός πατριώτης δεν πρέπει μόνο να φαίνεται πατριώτης υψώνοντας το λάβαρο της επανάστασης κάθε εθνική επέτειο. Θα πρέπει να ανήκει και στο αντίστοιχο πατριωτικό κόμμα. Και με τόσα πατριωτικά κόμματα, σίγουρα ο κάθε πατριώτης θα μπορέσει πλέον να βρει την πατριωτική του ταυτότητα. 

Πλέον ο Δεξιός πολιτικός χώρος στην Ελλάδα θα έχει απ’ όλα. Αποκλείεται κάτι να μην σου κάνει. Αλλιώς να πας να ψηφίσεις τον original ΣΥΡΙΖΑ να τελειώνουμε.