Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Μπάτσοι, Λουλούδια, Αγγελούδια!



Περίπου 2500 ένστολοι πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας κατά του σχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Κεντρικό σύνθημα των ένστολων ήταν “αγώνας ζωής και αξιοπρέπειας για το λαό”, ενώ σε διάφορα πανό που είχαν αναρτήσει σημείωναν μεταξύ άλλων “σώζουμε ζωές, μην πνίγετε τις δικές μας”, “προστατεύστε αυτούς που σας προστατεύουν”, “όχι στις περικοπές δεν αντέχουμε άλλο”.

Τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως κατά τη διακυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου οι ένστολοι δεν πραγματοποιούσαν πορείες διαμαρτυρίας αφού δεν είχαν συνθήματα κατάλληλα να στηρίξουν το όλο εγχείρημα. Εκείνη την εποχή οι ένστολοι έπνιγαν τους μετανάστες στο Αιγαίο και τους  πολίτες τους πλάκωναν όπου και αν τους έβρισκαν.

Πλέον οι ένστολοι της πρώτης φοράς Αριστεράς σώζουν μετανάστες στο Αιγαίο και προστατεύουν τους πολίτες. Οπότε έχουν κάθε δικαίωμα να ζητάνε να τους συμπεριφέρονται ως άνθρωποι και όχι ως ζώα. Και ας συνεχίζουν να είναι ζώα. Γιατί δεν γίνεται χθες να ήσουν ζώο και σήμερα να έγινες άνθρωπος. Και ας ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Άλλο το φαίνεσθαι και άλλο το είναι.

Κατά τη διάρκεια της πορείας δεν σημειώθηκαν επεισόδια αφού οι ένστολοι δεν είχαν ποιον να προκαλέσουν. Όσο σχιζοφρενείς και αν είναι δεν έχουν φτάσει ακόμα στο υπέρτατο σημείο να προκαλούν τους εαυτούς τους ώστε να δημιουργούν επεισόδια με τους εαυτούς τους και μετά να συλλαμβάνουν τους εαυτούς τους.