Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Το δις εξαμαρτείν το βαριέται και ο Μεϊμαράκης.



Έτοιμος να κυβερνήσει ως αρχηγός της Ν.Δ. εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αν όμως δεν πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τότε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν θα είναι έτοιμος να κυβερνήσει ως αρχηγός της Ν.Δ. 

Αντίθετα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι είτε πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είτε δεν πέσει, χέστηκε, αφού ο ίδιος δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει ως αρχηγός της Ν.Δ. Γεγονός που δίνει έναν πόντο στον έτοιμο Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε σχέση με τον ανέτοιμο Κυριάκο Μητσοτάκη στην κούρσα της ανάδειξης του αρχηγού της Ν.Δ.

Επίσης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι οι απολύσεις των καθαριστριών είναι αρχίδια  μεταρρύθμιση σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θεωρεί ότι οι απολύσεις των καθαριστριών είναι μεταρρύθμιση με αρχίδια. Γεγονός που δίνει έναν πόντο στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε σχέση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αφού κανένας δεν θα ενοχληθεί αν, προκειμένου να σωθεί η χώρα, απολυθούν οι καθαρίστριες. Εκτός από τις καθαρίστριες οι οποίες δεν αγαπούν την πατρίδα τους.

Τέλος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι οραματίζεται μια Ν.Δ. όπου όλα τα στελέχη θα έχουν ίδιες ευκαιρίες στο ξεκίνημα, ανεξαρτήτως οικογενειακής προέλευσης. Γεγονός που βρίσκει αντίθετο, όχι μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και όλους τους Νεοδημοκράτες οι οποίοι εμπιστεύονται τις οικογενειοκρατίες αφού αυτές ξέρουν και αυτές εμπιστεύονται. Άλλωστε μια φορά οι Νεοδημοκράτες δεν εμπιστεύτηκαν οικογενειοκρατία και τα έκαναν σκατά αναδεικνύοντας ως αρχηγό της Ν.Δ. τον Αντώνη Σαμαρά. Οπότε, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. 

Όχι ότι οι Νεοδημοκράτες σφύζουν από σοφία, αλλά λέμε τώρα …