Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς και οι αριθμοί.



Παρατείνεται η αγωνία των ελλήνων πολιτών έπειτα από την αναβολή των εσωκομματικών  εκλογών της Ν.Δ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αναβολή οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα αφού  η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία ήταν δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με άλλες πηγές, οι εκλογές αναβλήθηκαν γιατί υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, σε επτά μήνες διοργάνωσε τρεις εκλογές. Και τις κέρδισε όλες. Σε αντίθεση με τους δεξιούς που κατάφεραν να χάσουν σε εσωκομματικές εκλογές.

Οπότε, προκειμένου να μην παραδώσουν το κάστρο οι δεξιοί στην αριστερή ιδεολογική ηγεμονία, αποφάσισαν να αναβάλουν το παιχνίδι. Όπως και οι Παναθηναϊκοί χθες.

Το φιάσκο με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου αρχηγού της ΝΔ, που ουδέποτε ξεκίνησε, έθεσε τη συντηρητική παράταξη σε φάση βαθιάς εσωστρέφειας και ο φόβος της διάσπασης είναι προ των πυλών. Στο ένα στρατόπεδο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που θέλει για αρχηγό της Ν.Δ. τον Αλέξη Τσίπρα και στο άλλο στρατόπεδο ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θέλουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγετική θέση της Ν.Δ.

Πλέον η ΝΔ είναι κομμάτια και αδυνατεί να αποτελέσει, τουλάχιστον με τη σημερινή της εικόνα, μια αξιόπιστη αντιπολιτευτική λύση. Όλο το βάρος έχει πέσει στην Ένωση Κέντρου. Μεγαλεία ζει ο  Βασίλης Λεβέντης. Μην τον ξυπνάτε.

Με τέτοια αντιπολίτευση, φυσιολογικό είναι να κυβερνήσει ο Αλέξης Τσίπρας τα επόμενα είκοσι χρόνια έχοντας κερδίσει σε καμιά εκατοσταριά εκλογικές αναμετρήσεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Άδωνη Γεωργιάδη, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Τον έναν μετά τον άλλον.

Κατά τα άλλα, ο καπιταλισμός αποδείχτηκε ένα όνειρο αφού οι καπιταλιστές δεξιοί εμπιστεύτηκαν ιδιωτική εταιρεία η οποία τα έκανε σκατά. 

Από την άλλη, η νεολαία της Ν.Δ. ετοιμάζεται να διοργανώσει νέο πάρτι στη Μύκονο. Τουλάχιστον τα πάρτι που διοργανώνουν έχουν επιτυχία.