Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Τζιτζικώστας ο υπερήφανος.



Υπερήφανος δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για τους Μακεδόνες πρόγονους του με αφορμή την απελευθέρωση και την ενσωμάτωση της Μακεδονίας στην υπόλοιπη Ελλάδα. Προφανώς η συμβολή του Απόστολου Τζιτζικώστα στην απελευθέρωση της Μακεδονίας υπήρξε σημαντική οπότε είναι φυσιολογικό να αισθάνεται μια υπερηφάνεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι μισοί Μακεδόνες τον αποκαλούν Καπετάν Τζιτζικώστα Βουλγαροφάγο και οι άλλοι μισοί καπετάν Τζιτζικώστα Τουρκοφάγο. Οι απόψεις των ιστορικών διίστανται σχετικά με το ποιο προσωνύμιο είναι ορθότερο οπότε έχουν επικρατήσει και τα δύο.  

Ως σωστός Βουλγαροφάγος και ακόμα σωστότερος Τουρκοφάγος ο Απόστολος Τζιτζικώστας έστειλε μήνυμα προς κάθε εχθρό του έθνους και κυρίως σε αυτούς τους προδότες τους Συριζαίους που ψήφισαν μνημόνιο, να μην τολμήσουν να παίξουν με τη Μακεδονία γιατί τότε θα ξεχάσει τους καλούς του τρόπους και θα μετατραπεί σε Καπετάν Τζιτζικώστα Συριζοφάγο. Γιατί ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν θα αφήσει κανέναν να πειράξει τη Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι σε καλά χέρια. Καλύτερα και από αυτά του Παναγιώτη του Ψωμιάδη. Το έχει αποκαλύψει άλλωστε και ο Άνθιμος πρόσφατα.

Οπότε όσοι Μακεδόνες νιώθουν επίσης υπερήφανοι για τους προγόνους τους, ας ψηφίσουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα για πρόεδρο της Ν.Δ. ώστε να ενώσουν τις υπερηφάνειες τους και να νοιώσουν ακόμα πιο υπερήφανοι. 

Αλλά και Μακεδόνας να μην είσαι αυτό δεν σε αποτρέπει από το να ψηφίσεις Απόστολο Τζιτζικώστα αφού κάθε Έλληνας που σέβεται τον εαυτό του γνωρίζει ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Και είναι υπερήφανος για αυτό. Όπως και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.