Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ντόρα υποστηρίζει Κυριάκο.



Τα μαχαίρια βγήκαν στο Μητσοτακέικο αφού από τη μια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει έτοιμος  να αναλάβει την αρχηγία της Ν.Δ. και από την άλλη η Ντόρα Μπακογιάννη στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ακόμα και να μην θέσει υποψηφιότητα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ντόρα ξεκαθάρισε ότι δεν θα υποστηρίξει τον αδερφό της. Γιατί η Ντόρα δεν ανέχεται από το σκατό που ακόμα δεν βγήκε από το αυγό του να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. 

Από την άλλη, πονοκεφαλιάζεται ο Επίτιμος αφού δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο από τα δυο παιδιά του αγαπάει περισσότερο ώστε να το υποστηρίξει.  Από τότε που πέθανε η Μαρίκα τα αγαπάει εξίσου και τα δύο.

Επίσης η Ντόρα και ο Κυριάκος προβληματίζονται ποιον θα υποστηρίξει ο Επίτιμος αφού η ιστορία έχει δείξει ότι όποιον υποστηρίζει ο Κώστας Μητσοτάκης, πατώνει.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Ντόρα δεν πήρε την γκαντεμιά του Επίτιμου αλλά το όνομα και ας τη λένε Μπακογιάννη. Γιαυτό όποιον υποστηρίζει η Ντόρα είναι σαν να τον υποστηρίζει ο Επίτιμος. Γιαυτό πατώνει. Λόγω ονόματος και όχι λόγω γκαντεμιάς. Αν λοιπόν η Ντόρα υποστηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τότε θα κερδίσει ο Κυριάκος. Ενώ αν υποστηρίξει τον Κυριάκο, τότε θα χάσει ο Κυριάκος. Λόγω ονόματος. Αφού την Ντόρα τη λένε Μπακογιάννη αλλά είναι σαν να τη λένε Μητσοτάκη. Ενώ τον Κυριάκο τον λένε Μητσοτάκη αλλά είναι σαν να τον λένε Μπακογιάννη.