Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Υποψήφιος Μητσοτάκης.



Ότι θα είναι υποψήφιος μέχρι τέλους για την προεδρία της Ν.Δ. απείλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους πολίτες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του. Αν μάλιστα έχει πάρει το γονίδιο του μπαμπά Μητσοτάκη, τότε θα έχει πολλές ευκαιρίες για υποψηφιότητες αφού το τέλος, στη προκειμένη περίπτωση, αργεί. Το Αλτζχάιμερ μας σώζει μόνο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα παρόλο που χρησιμοποιεί μόνο το δεξί αφού το αριστερό το έχει για να στηρίζεται. Σε αντίθεση με άλλους που χρησιμοποιούν δεξί και αριστερό με την ίδια ευκολία ανάλογα με την περίσταση. Αλλά αυτό το χάρισμα χρειάζεται για να κυβερνήσεις. Για αρχηγός της Ν.Δ. αρκεί το δεξί. Μέχρι να κυβερνήσει, θα μάθει να χρησιμοποιεί και το αριστερό.

Τόνισε μάλιστα ότι δεν θέλει μια Ν.Δ. που να χωρίζεται σε Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς και Καραμανλικούς αλλά μόνο σε Μητσοτακικούς. Πας μη Μητσοτακικός, βάρβαρος.

Επίσης προέτρεψε τους υπόλοιπους που θα θέσουν υποψηφιότητα να συμφωνήσουν ότι την επόμενη μέρα θα τον στηρίξουν και δεν θα του βάλουν τρικλοποδιές. Κάτι που ο Τατούλης, δεν άκουσε ενώ ο Βορίδης έκανε ότι δεν άκουσε.

Τέλος μίλησε για αξιοπρεπή εμφάνιση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη παρόλο που έχασε με 7,5% διαφορά από τον Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε για μια αξιοπρέπεια ζούμε, για ένα καθαρό κούτελο. 

(Άντε τώρα να ‘σαι προπονητής στην Ν.Δ. και να θες να κάνεις αλλαγή. Κοιτάς στον πάγκο και βλέπεις τον Μητσοτάκη. Λίγο παραπέρα τον Βορίδη και δίπλα τον Τατούλη. Φρίκη!)