Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Δεξιά και Αριστερά παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια.



Με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στις 10.00 το πρωί, ξεκίνησαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο Σινέ Κεραμεικός, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για τις διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε ξεκαθάρισμα του εσωκομματικού τοπίου.

Την παραμονή της συνεδρίασης, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε σαφή μηνύματα προς την εσωκομματική αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για παρερμηνεία του δημοψηφίσματος και έριξε στο τραπέζι το χαρτί των εκλογών λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι κυβέρνηση των Νεοδημοκρατών και των Πασόκων αλλά θέλει επιτέλους να κυβερνήσει τους Αριστερούς. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ήδη πάσχει από κρίση ταυτότητας αφού πλέον δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν είναι ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Αντώνης Σαμαράς.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας, για να αποφύγει τα ψυχοφάρμακα, πρότεινε εσωτερικό δημοψήφισμα την Κυριακή σχετικά με την επικύρωση της συμφωνίας. Μπας και καταψηφιστεί η συμφωνία και βγούμε από την ευρωζώνη ώστε επιτέλους οι Αριστεροί να εξυμνήσουν τον Αλέξη Τσίπρα και οι δεξιοί να τον σιχτιρίσουν. Μπας και έρθουμε στα ίσια μας.