Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Σύσκεψη και τάλιρο…



Κορυφαίες πηγές του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους διαβεβαίωσαν ότι το έλλειμμα των τετρακοσίων εκατομμυρίων ευρώ καλύφθηκε πλήρως. Όπως παραδέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, τα λεφτά βρέθηκαν έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έδωσε εντολή σε όλους τους υπουργούς να ξεκινήσουν επειγόντως συσκέψεις ώστε να βρουν και άλλα λεφτά. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως την πληροφορία για το που υπάρχουν λεφτά την εκμυστηρεύτηκε στον πρωθυπουργό ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό,  ο οποίος γνώριζε από τις εκλογές του 2009 που ακριβώς βρίσκονται τα λεφτά αλλά κανένας δεν τον πίστευε.

Η εύρεση χρημάτων με τη μέθοδο των συσκέψεων αποτελεί το νέο όπλο στην φαρέτρα της κυβέρνησης και σχετίζεται με την ασαφή οικονομική μεθοδολογία που ασκεί ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης. 

Την ίδια επιτυχημένη μέθοδο προτίθενται να εξασκήσουν και οι πολίτες της χώρας, βρίσκοντας χρήματα μέσω οικογενειακών συσκέψεων ώστε να πληρώσουν τις άμεσες υποχρεώσεις τους.