Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Λιγοστές οι ελπίδες να κατακτήσει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μετάλλιο.



Συνεχίστηκε η δίκη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με την κατάθεση πραγματογνώμονα της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, από το αρχικό usb διαγράφτηκαν ενενήντα αρχεία μέσα στα οποία υπήρχαν και τρεις συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Παρόλαυτα δεν μπορεί ο πραγματογνώμονας να αποδείξει ποιος έσβησε τα αρχεία των συγγενών του πρώην υπουργού. 

Εκτός από τους τρεις συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, μέσα στη λίστα υπήρχαν και άλλοι  ογδόντα επτά συγγενείς τα ονόματα των οποίων επίσης διαγράφτηκαν. Τώρα αν τους διέγραψε όλους ο ίδιος Γιώργος Παπακωνσταντίνου ή κάποιος άλλος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επίσης δεν μπορεί να διευκρινιστεί από τον πραγματογνώμονα της ΕΛ.ΑΣ.

Μπορεί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου να είχε τρία συγγενικά πρόσωπα στη λίστα Λαγκάρντ, αλλά για την πρώτη θέση ανταγωνίζονται επάξια ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με μόνο τρεις διαγραφέντες συγγενείς δεν έχει καμία ελπίδα να κατακτήσει μία από τις πρώτες τρεις θέσεις που οδηγούν στα μετάλλια. Τον έφαγε η παράγκα.

Όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παραιτήθηκε από υπουργός οικονομικών, παρέδωσε τη λίστα στον διάδοχο του, δηλαδή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος όμως δεν την παρέδωσε στον δικό του διάδοχο. Το ξέχασε. Είχε σοβαρότερα πράγματα να κάνει. Να θυμηθεί να καταστρέψει μια χώρα. 

Και μόνο το  γεγονός ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπεξαίρεσε τη λίστα Λαγκάρντ, σημαίνει ότι είναι απατεώνας. Δεν χρειάζεται να δικαστεί και να καταδικαστεί. Αυτά τα περί “αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου” δεν αφορούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Γιατί είτε δικαστεί είτε δεν δικαστεί, η ουσία δεν αλλάζει. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι απατεώνας.