Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Οι επαναστάτες να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ.



Συγνώμη ζήτησε ο Μανώλης Γλέζος από τους Έλληνες για το γεγονός ότι συνήργησε σε μια ψευδαίσθηση. Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους είναι σαν να βαφτίζεις τον πολιτικό Μανώλη Γλέζο, επαναστάτη Μανώλη Γλέζο. Ουσιαστικά δεν αλλάζεις τίποτα. Ο Μανώλης Γλέζος θα συνεχίσει να είναι πολιτικός και ας κάνει τον επαναστάτη. Και μάλιστα πολιτικός της κυβέρνησης.

Συνεχίζοντας ο Μανώλης Γλέζος καλεί όλα τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση. Προφανώς αναφέρεται στο 4% του ΣΥΡΙΖΑ γιατί το υπόλοιπο 32% είναι απογοητευμένοι δεξιοί και κεντρώοι.

Δεν είναι όμως μόνο ο Μανώλης Γλέζος που αντιδρά στη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup. Η κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για συμφωνία υποταγής στους εκβιαστές, ζητά από τους αριστερούς βουλευτές του κόμματος να την καταψηφίσουν, ενώ θέτει θέμα σύγκλησης Συνεδρίου και αλλαγής ηγεσίας του κόμματος. Όπου η κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλος ο υπόλοιπος ΣΥΡΙΖΑ εκλέχτηκε από τους απογοητευμένους δεξιούς και κεντρώους και όχι από τίποτα λυσσασμένους κομμουνιστές. Αυτοί ψηφίζουν ΚΚΕ.

Οπότε όποιος γουστάρει κομμουνιστές , να πάει δίπλα στους ΚουΚουΕδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κομμουνιστικό κόμμα. Είναι κυβέρνηση καπιταλιστικής χώρας. 

Και ας έχουμε για πρώτη φορά αριστερά με τη βοήθεια του Πάνου του Καμμένου και πρόεδρο δημοκρατίας τον Προκόπη τον Παυλόπουλο. Πιο “πρώτη φορά αριστερός” πεθαίνεις.