Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Αρχίσανε!




Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα, εξήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου. Πρώτος στη λίστα βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος, αν και αλλοδαπός έχει ματώσει για τη χώρα. Όπως ο ίδιος έχει τονίσει, ενώ θα μπορούσε να κάθεται στη σπιταρόνα του με τα πόδια ψηλά και να ρεμβάζει, αποφάσισε να ξανασώσει την Ελλάδα. Ανεξάρτητα αν οι Έλληνες δεν θέλουν να σωθούν. Αυτός πάντως την προσπάθεια την έκανε. Την έχει καθαρή  τη συνείδηση. Και το κούτελο. Επίσης, μην ξεχνάς, και αν το ξέχασες στο θυμίζω εγώ, ότι μέσω του μνημονίου διαφήμισε το Καστελόριζο. Με αποτέλεσμα το Καστελόριζο να έχει βουλιάξει από τουρίστες τα τελευταία πέντε χρόνια. Γιατί η ανάπτυξη ξεκίνησε από το Καστελόριζο και τώρα ψάχνει το πλοίο της γραμμής για να εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Οπότε ο Γιώργος Παπανδρέου την αξίζει την ιθαγένεια και με το παραπάνω.

Επίσης την κατάργηση του εισιτηρίου των πέντε ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και του ενός ευρώ ανά ιατρική συνταγή εξήγγειλε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, στην πρώτη του δήλωση αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Ένα μέτρο που πρόκειται να ανακουφίσει εκατομμύρια δεξιούς και ακροδεξιούς ψηφοφόρους οι οποίοι έπειτα από την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ συρρέουν σωρηδόν στα νοσοκομεία όλης της χώρας στα οποία έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Αντί για ουρές σε σούπερ μάρκετ και ΑΤΜ , ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε ουρές στα νοσοκομεία. Πάντως οι ουρές δημιουργήθηκαν. Που αποτέλεσε και δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα οι ουρές στα νοσοκομεία αναμένεται να πάρουν τρομακτικές διαστάσεις από αλλόφρονες χριστιανούς που είδαν την νέα κυβέρνηση να ορκίζεται με πολιτικό όρκο. Πρώτη στην ουρά των χριστιανών έχει κρατήσει θέση η Μαρία Σπυράκη.

Και για να νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, τόνισε ότι ο αστυνομικός θα έχει όπλο στη διαδήλωση, άλλα όχι για να φοβίζει και να τρομοκρατεί. Επειδή ο Γιάννης Πανούσης δεν πιστεύει στον αφοπλισμό της αστυνομίας. Οπότε στις επόμενες εκλογές οι μπαχαλάκιδες αναμένεται να μαυρίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα η ΕΛ.ΛΑΣ. παραλίγο να πραγματοποιήσει την πρώτη της αριστερή επιτυχία συλλαμβάνοντας την Αγγελική, συνεργό του Χριστόδουλου Ξηρού. Τελικά συνέλαβε άλλη Αγγελική που δεν είναι συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να πιάσει και τρομοκράτες. Για την ώρα οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής έχουν επικεντρωθεί στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος είναι άφαντος. Φήμες αναφέρουν ότι έχει διαφύγει από την χώρα με ελικόπτερο και ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Βόρεια Κορέα όπου ο  Κιμ Γιονγκ-ουν τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες. Γιατί όπως έχει πει σε παλαιότερες δηλώσεις του ο παλαιός πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταντήσει την Ελλάδα χειρότερη από την Βόρεια Κορέα.

Οι μεταρρυθμίσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν ως σκοπό να μεταρρυθμίσουν τις μεταρρυθμίσεις της προηγούμενης συγκυβέρνησης, προχωράνε με γοργό ρυθμό, ενώ η λίστα δεν έχει τελειωμό.  Γεγονός που έχει φέρει σε κατάσταση παροξυσμού τον Αντώνη Σαμαρά και τους λοιπούς φιλελέδες της πρώην συγκυβέρνησης, οι οποίοι βλέποντας να καταρρέει το φιλελεύθερο οικοδόμημα που είχαν αρχίσει να ορθώνουν, τραβάνε τα βυζιά τους. Ο καθένας τα δικά του και μετά εναλλάξ. Της Σοφίας Βούλτεψη ήδη έχουν ξεχειλώσει.