Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να ακυρώσει την προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα.


Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στο Mega. Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο λόγος της ακύρωσης της συνέντευξης στο φίλα προσκείμενο κανάλι είναι το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα εγκαινιάσει το απόγευμα στις 5 μ.μ. στον Πειραιά το έργο της επέκτασης της Προβλήτας III. Οπότε θα ήταν πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, ακόμα και για τον Αντώνη Σαμαρά, να προλάβει το δελτίο ειδήσεων του Mega τρεις ώρες αργότερα. Ακόμα και τρεις μέρες αργότερα να ήταν η συνέντευξη, πάλι δεν θα την προλάβαινε. 

Αρχικά το επιτελείο του πρωθυπουργού πρότεινε στον Αντώνη Σαμαρά να στείλουν τη σύζυγο του στο δελτίο αντί για τον ίδιο ώστε να απαντήσει σε κάποιες αρχικές ερωτήσεις μέχρι να προλάβει ο πρωθυπουργός να μεταβεί στο Mega. Ιδέα που την αντέγραψαν από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος όταν δεν προλαβαίνει να πάει σε κάποιο σπίτι που τον έχουν καλέσει ώστε να κάνει κατήχηση, στέλνει τη γυναίκα του. Πρόταση όμως που απορρίφθηκε γιατί η γυναίκα του Αντώνη Σαμαρά ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ η γυναίκα του Άδωνι Γεωργιάδη ψηφίζει Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι κακές γλώσσες του ΣΥΡΙΖΑ πάντως λένε ότι ο λόγος της ακύρωσης της συνέντευξης του Αντώνη Σαμαρά στο Mega ήταν το γεγονός ότι χάλασε το autocue που διαθέτει το κανάλι οπότε δεν θα μπορούσε ο πρωθυπουργός να απαντήσει στις ερωτήσεις που έχει ήδη δώσει στην Όλγα Τρέμη. 

Ακόμα πιο κακές γλώσσες του ΣΥΡΙΖΑ, που μάλλον ανήκουν στην αριστερή πλατφόρμα, αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς αναγκάστηκε από τους συμβούλους του να μην παραστεί στη συνέντευξη, αφού κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, η Ν.Δ. χάνει 0,5% από το ποσοστό της. Και αν συνεχίσει να μιλάει στην τηλεόραση, μέχρι τις εκλογές μπορεί να έχουν πάει τα ποσοστά της Ν.Δ. σε αρνητικά μεγέθη. Δηλαδή να χρωστάει ψήφους.

Οι χείριστες όμως γλώσσες του ΣΥΡΙΖΑ, που μάλλον ανήκουν στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα,  αναφέρουν ότι η Όλγα Τρέμη ετοίμαζε έκπληξη στον Αντώνη Σαμαρά τη συμμετοχή και του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη που τελικά θα εξελισσόταν σε ένα debate μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών. Οπότε ο Αντώνης Σαμαράς ακύρωσε τη συνέντευξη με συνοπτικές διαδικασίες.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να τρολλάρει τον πρωθυπουργό αφού σχεδιάζει να εμφανιστεί ως guest star στη κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά την Παρασκευή στην Αθήνα. Ώστε τελικά να γίνει το debate

Αν τελικά ισχύσουν οι φήμες, ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ακυρώσει και την προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα. Άλλωστε δεν έχει κάτι καινούριο να πει. Ότι είχε να πει το είπε. Όποιος παραμυθιάστηκε, παραμυθιάστηκε.