Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογή προέδρου με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Συνάντηση είχε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συνεχάρη και από κοντά τον Κάρολο Παπούλια για το ρεκόρ Γκίνες που πρόσφατα κατέρριψε αφού πλέον είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας που έχει υπογράψει τις περισσότερες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ξεπερνώντας και τον δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο. Και μια που ήταν εύκαιρος, υπέγραψε άλλη μια που του πρόσφερε απλόχερα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Μειμαράκη, πρώτα θα πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας και μετά να γίνει συζήτηση για εκλογές. Γιατί ένας πρόεδρος της δημοκρατίας είναι πάντα χρήσιμος. Αλλιώς ποιος θα υπογράφει τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου;

Γιαυτό ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προτείνει τη δημιουργία μιας μικρής λίστας ονομάτων που θα έχουν το κληρονομικό χάρισμα να υπογράφουν πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και στη συνέχεια αυτή η λίστα να δοθεί στους βουλευτές ώστε να αποφασίσουν νηφάλια. Άρα οι μονίμως σουρωμένες Φωτεινή Πιπιλή και Σοφία Βούλτεψη εξαιρούνται από την ψηφοφορία. Μείον δύο για τη συγκυβέρνηση.

 Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εύχεται όλοι οι βουλευτές να συμφωνήσουν στο όνομα του προέδρου της δημοκρατίας. Και ας είναι και το μικρό όνομα. Στη συνέχεια μπορούν να συμφωνήσουν και για το επίθετο. Αρκεί να γίνει η αρχή.

Αλλιώς θα εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να διεξαχθούν εκλογές. Και τότε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα πρέπει να πάει σπίτι του. Αν και υπάρχουν οι ανώμαλοι δεξιοί που θα τον ξαναψηφίσουν.

(Όταν αναφέρομαι σε ανώμαλους δεξιούς δεν εννοώ ότι υπάρχουν και δεξιοί που είναι ανώμαλοι. Εννοώ ότι όλοι οι δεξιοί είναι ανώμαλοι. Για να μην παρεξηγούμαστε.)