Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γιώργος Παπανδρέου διεκδικεί τα χαστούκια που του αναλογούν .

Μερίδιο από την επιτυχία του πρωθυπουργού , Αντώνη Σαμαρά , υποστηρίζει ότι δικαιούται ο πρώην πρωθυπουργός , Γιώργος Παπανδρέου . Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου , η επιτυχία του πρωτογενούς πλεονάσματος οφείλεται , κατά κύριο λόγο , στην είσοδο της χώρας στο μνημόνιο , γεγονός για το οποίο ευθύνεται ο Γιώργος Παπανδρέου αφού αυτός την κανόνισε τη δουλειά .

Ο Γιώργος Παπανδρέου , όντας άθεος , διαφωνεί με τον Αντώνη Σαμαρά ότι ο Θεός και η Παναγιά βοήθησαν ώστε να εξοικονομήσουμε πρωτογενές πλεόνασμα αφού , όπως υποστηρίζει , αν δεν ήταν ο ίδιος στη κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή , όσο και αν χτυπιόταν ο Θεός και η Παναγιά , μνημόνιο δεν βλέπαμε .

Άλλωστε , όπως υπενθυμίζει ο Γιώργος Παπανδρέου , ο Αντώνης Σαμαράς καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο σε αντίθεση με τον ίδιο που το ψήφισε με χέρια και με πόδια όταν όλος ο κόσμος τον μούντζωνε με χέρια και με πόδια .

Από την άλλη , ο Αντώνης Σαμαράς , απάντησε στον Γιώργο Παπανδρέου ότι η επιτυχία του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη αφού μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο αλλά ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση διοργανώνοντας ένα σωρό θαυματουργά Ζάππεια .

(Για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Παπανδρέου , ο τελευταίος βασιλιάς του Πασοκιστάν , αποδεικνύει πόσο μπροστά βρίσκεται από την εποχή του . Αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών , τώρα . Τα σκληρά , αργότερα .)