Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ακόμα πιο κοντά ο Σαμαράς στον θεό .

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς έχει το προτέρημα της απευθείας σύνδεσης με τον θεό . Και μέσω αυτού μπορεί να επικοινωνεί έμμεσα με Χριστούς , Παναγίες και Αγίους ώστε κάθε φορά να δέχεται τη κατάλληλη βοήθεια από τη κατάλληλη θεότητα . 

Τον τελευταίο καιρό όμως η επικοινωνία του με το θεό πραγματοποιείται με δυσκολίες λόγω δυσλειτουργιών στο μέσο επικοινωνίας . Κάτι ο άστατος καιρός , κάτι οι κομμουνιστικές παρεμβολές , κάτι οι τροικανές τρολιές είχαν ως αποτέλεσμα την δυσκολία στην πραγματοποίηση της επικοινωνίας του επίγειου θεού με τον υπέργειο .

Με απλά λόγια άλλα έλεγε ο θεός και άλλα καταλάβαινε ο Σαμαράς . Γιαυτό άλλωστε πέρασε μπροστά στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ . 

Επειδή όμως ο Σαμαράς έχει τρομερή εμπιστοσύνη στον θεό , όπως άλλωστε και ο θεός έχει τρελή εμπιστοσύνη στον Σαμαρά , αποφάσισε να τον πλησιάσει περισσότερο μεταβαίνοντας σε έναν χώρο όπου οι κομμουνιστές δεν τολμάνε να πατήσουν . 

Το Άγιο Όρος λοιπόν επισκέφτηκε σήμερα, Σάββατο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπου φιλελέδες μοναχοί του ετοίμασαν υποδοχή μεσσία . Αφού έφαγε και ήπιε , ανέβηκε στην ψηλότερη κορυφή του Αγίου όρους όπου παρέμεινε αρκετές ώρες . Εκεί , πληροφορίες του ΣΚΑΙ αναφέρουν , ότι είχε πολύωρη σύσκεψη με τον θεό ο οποίος του έδωσε οδηγίες γραμμένες σε χαρτί οι οποίες θα τον βοηθήσουν να κατατροπώσει τον Τσίπρα , ο οποίος είναι άθεος .

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν οι υπουργοί Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης , οι οποίοι είναι θρήσκοι. 

(Οι μεγαλύτερες ψηφοθηρικές πηγές στην ελληνική επικράτεια είναι ο θεός , ο Ολυμπιακός και ο πατριωτισμός . Αν δηλώσεις χριστιανός , άρρωστος Ολυμπιακός και σφόδρα πατριώτης έχεις ξεμπερδέψει . Ο κακομοίρης ο Τσίπρας έχει δηλώσει Παναθηναϊκός και άθεος . Ένας πατριωτισμός του έμεινε μπας και τσιμπήσει καμία ψήφο .)