Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Σε κινητικότητα ο Χριστόδουλος Ξηρός .



 
Τον εαυτό του σε κινητικότητα έθεσε ο Χριστόδουλος Ξηρός ο οποίος έπειτα από εννιαήμερη άδεια λόγω εορτών αποφάσισε να μην επιστρέψει στην φυλακή .  Ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει λάβει και κατά το παρελθόν ολιγοήμερες άδειες εξόδου από τη φυλακή αλλά δεν είχε αποφασίσει να μπει σε καθεστώς κινητικότητας .

Στο καθεστώς κινητικότητας μπήκε ο Χριστόδουλος Ξηρός εθελοντικά αφού , ως επαναστάτης , θέλει να αγωνιστεί για την πατρίδα του , στα πλαίσια του success story του Αντώνη Σαμαρά .

Ο δικηγόρος του μάλιστα κάνει λόγο για πολιτική στάση . Σε ερώτηση για το ποιοι λόγοι οδήγησαν τον πελάτη του να μπει σε καθεστώς κινητικότητας , ο δικηγόρος του απάντησε ότι τον έπεισαν οι δημοσιογράφοι των καναλιών οι οποίοι του πήραν τα μυαλά με τις επιτυχίες του Αντώνη Σαμαρά . 

Πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος δήλωσε ότι τον είχε προειδοποιήσει αλλά ο Σαμαράς και η παρέα του , τον είχαν ξεμυαλίσει  .

Το καθεστώς κινητικότητας αποτελεί συνέχεια του πετυχημένου μοντέλου κινητικότητας που ήδη έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση στους εκπαιδευτικούς και στους γιατρούς του ΕΟΠΠΥ .

Η εφαρμογή της κινητικότητας στους φυλακισμένους και κυρίως σε αυτούς που κατηγορούνται για τρομοκρατικές ενέργειας  ξεκίνησε από τον Νίκο Μαζιώτη , ο οποίος αποφυλακίστηκε επειδή είχε παρέλθει το δεκαοκτάμηνο και από τότε κινείται συνεχώς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει αντιληπτός από τις διωκτικές αρχές .

(Μαζιώτης έξω , Ξηρός έξω . Λες να σχεδιάζουν την dream team όλων των εποχών ;
Εδώ που τα λέμε , αν δεν αντιδράσουν οι τρομοκράτες στην τρομοκρατία του Σαμαρά και του Βενιζέλου τότε ποιος θα αντιδράσει ; )