Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Υγεία σε όλους (Εξαιρείται ο Άδωνις).

Το ποσό των 25 ευρώ θα πρέπει να καταβάλουν οι ασθενείς που εισάγονται σε νοσοκομείο από την αρχή του 2014 . Με αυτό το μέτρο , τονίζει ο υπουργός υγείας , εξασφαλίζονται εννιά εκατομμύρια ευρώ ετησίως ώστε να προστεθούν στο πρωτογενές πλεόνασμα και να γίνει ο Σαμαράς ακόμα πιο πετυχημένος πρωθυπουργός το νέο έτος .

Με το εισιτήριο εισαγωγής τα ελληνικά νοσοκομεία γίνονται ανταγωνιστικά αφού προσφέρουν φαγητό , ύπνο και περιποίηση σε ασυναγώνιστες τιμές που ανταγωνίζονται ακόμα και τα πιο οικονομικά ξενοδοχεία . Αν το φαγητό βελτιωθεί τότε θα αποτελέσουν μια αξιόλογη λύση για καλοκαιρινές διακοπές . Σκοτωμός θα γίνει για τα παραθαλάσσια νοσοκομεία .

Το ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με το μέτρο επειδή αντίκειται στο όραμα του ιδρυτή του , περί δωρεάν υγείας . Αλλά ποιος τον χέζει τον Ανδρέα αφού έχουμε Βαγγέλη . Άσε που το μέτρο έχει ήδη ψηφιστεί από την ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ αφού αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση την οποία , ας μην ξεχνιόμαστε , στηρίζουν οι ΠΑΣΟΚοι βουλευτές .

Επειδή όμως οι αντιδράσεις είναι πολλές , ο υπουργός υγείας αποφάσισε να προσφέρει διευκολύνσεις στους ασθενείς .

Έτσι εισάγει το εισιτήριο διαρκείας με το οποίο , καταβάλλοντας ένα ετήσιο ποσό , θα δίνεται η δυνατότητα στους ασθενείς να εισάγονται στο νοσοκομείο χωρίς επιπρόσθετη επιβάρυνση γεγονός που θα διευκολύνει τους ασθενείς που μπαινοβγαίνουν συχνά στα νοσοκομεία . 

Επίσης με το εισιτήριο διαρκείας θα προσφέρεται αποκλειστική νοσοκόμα επιλογής του ασθενή καθώς και μια ιατρική ρόμπα με τις υπογραφές όλων των γιατρών του νοσοκομείου .

Τέλος , κάθε μήνα , οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα παίρνουν μέρος σε κλήρωση με βραβείο βιβλία του τηλεβιβλιοπώλη υπουργού .

Από την πληρωμή του εισιτηρίου εξαιρούνται οι οικονομικά ασθενέστεροι , οι χρόνιοι πάσχοντες και τα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας πάνω από 80% . Όλοι αυτοί θα πληρώνουν κατά την έξοδο από το νοσοκομείο , αν τελικά καταφέρουν να βγουν ζωντανοί .

(Το μέτρο δεν αποσκοπεί στην ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων . Το θέμα είναι να πάρεις χαμπάρι ότι αν θες κάτι θα πρέπει να το πληρώνεις . Θα πληρώνεις την υγεία , θα πληρώνεις την παιδεία , θα πληρώνεις τα πάντα . Και αφού θα τα πληρώνεις δεν θα σε ενοχλήσει όταν θα πουληθούν στον ιδιώτη . Έτσι και αλλιώς τα πλήρωνες . Σατανικό !!!)