Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Δεν συνελήφθη ο Γεράσιμος Γιακουμάτος .

Δεν συνελήφθη ο Γεράσιμος ο Γιακουμάτος από τις διωκτικές αρχές , για φορολογικές απάτες σε οίκο ευγηρίας που διατηρεί με την γυναίκα του και τον αδερφό του στο Ψυχικό . Ο λόγος που δεν συνελήφθη ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι η κατάχρηση της βουλευτική του ασυλία. Αντίθετα συνελήφθησαν η γυναίκα του , ο αδερφός του και άλλα άτομα που σχετίζονται με την επιχείρηση οι οποίοι  δεν κατείχαν βουλευτική ασυλία . Άλλωστε τριακόσιες είναι οι διαθέσιμες βουλευτικές ασυλίες στην Ελλάδα . Ποιος να πρωτοπρολάβει .

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν στον οίκο ευγηρίας “Άγιος Χαράλαμπος” , διαπίστωσαν παραβάσεις σχετικά με φοροδιαφυγή.

Ο βουλευτής της Ν.Δ., αφού πρώτα είχε παραστεί σε τηλεοπτικό κανάλι ώστε να μιλήσει για ακόμα μία φορά για την αναγκαιότητα της εντιμότητας και της δικαιοσύνης , εξερχόμενος δήλωσε ότι το όλο θέμα αφορά 24 ψωροχιλιάρικα τα οποία έκρυψε ο αδερφός του κατά λάθος ενώ , δείχνοντας ανωτερότητα , προσφέρθηκε να τα πληρώσει από τη τσέπη του . 

Τόνισε άλλωστε ότι πρόκειται για επικοινωνιακό show που στόχο έχει να τον πλήξει προσωπικά . Ως παραδείγματα ανέφερε και προηγούμενα επικοινωνιακά show εναντίον άλλων γνωστών φιλελέδων όπως αυτό με τον Μιχάλη Λιάπη όπου Συριζαίος τροχονόμος του τσαλάκωσε την υπόληψη μια για πάντα .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την οικογένεια Γιακουμάτου την κάρφωσαν οι γέροι του οίκου ευγηρίας “Άγιος Χαράλαμπος” .

(Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τον θεό του . Μέχρι και τους γέρους των οίκων ευγηρίας έχει στρατολογήσει για να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους του και να πετύχει τους σκοπούς του.)