Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κάντο όπως η χούντα

Την πρόθεση τους να εκπέμψουν ραδιοφωνική εκπομπή από το Πολυτεχνείο στις 17 Νοέμβρη εξέφρασαν οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ .

Από την άλλη , την πρόθεση του να εισβάλουν αστυνομικές δυνάμεις στο Πολυτεχνείο, σε περίπτωση που εκπέμψει από εκεί η ΕΡΤ εξέφρασε ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Νίκος Δένδιας . Τις τελευταίες μέρες έχει χάσει τον ύπνο του προσπαθώντας να καταστρώσει το ιδανικό σχέδιο επέμβασης στο Πολυτεχνείο .

Αναπόφευκτα η επιχείρηση θα συγκριθεί με την προηγούμενη μεγαλοπρεπή επέμβαση στο Πολυτεχνείο η οποία είχε Λοκατζίδες , τανκς , εντυπωσιακή έφοδο με γκρέμισμα της πύλης , ακόμα και νεκρούς .

Από την μία ο Δένδιας , λόγω οικονομικής κρίσης , δύσκολα  θα εξασφαλίσει τανκς εκτός αν προσφέρει ο Βαρδινογιάννης τα καύσιμα ως χορηγός της χούντας . Από την άλλη , ακόμα και τανκς να εξασφαλίσει , θα πρέπει να προσέξει να μην ξεπατικώσει το σχέδιο των Παπαδόπουλο και ΣΙΑ και του κάνουν μήνυση για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων , αλλά θα πρέπει να καινοτομήσει . Σκέψεις υπάρχουν αυτή τη φορά να μη ρίξουν την πύλη με το τανκ αλλά με ρίψη οβίδας . 

Γιαυτό τον λόγω τις τελευταίες μέρες κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. που έχει επιφορτιστεί με την επέμβαση στο Πολυτεχνείο , μελετά συνεχώς , με κάθε λεπτομέρεια , το βίντεο του ’73 .

Αρκετοί υπουργοί και βουλευτές της Ν.Δ. έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση του Νίκου Δένδια ως απλοί στρατιώτες ώστε να ζήσουν ένδοξες στιγμές που δεν κατάφεραν στο παρελθόν . Ανάμεσα τους ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης ενώ πολύ σοβαρά σκέφτονται την επανένταξη τους στην Ν.Δ. παλιές ακροδεξιές δόξες όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Πάνος Καμένος μόνο και μόνο για την αναβίωση . 

Μη γίνει μόνο καμιά στραβή και πέσει η χούντα έπειτα από καμιά επέμβαση στο Πολυτεχνείο και μας μπαστακωθούν για άλλα σαράντα χρόνια οι νέοι εξεγερμένοι του Πολυτεχνείου . Νέο ΠΑΣΟΚ δεν αντέχω …