Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Venceremos


Στο κέντρο της μοναδικής υπερδύναμης του κόσμου βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς από την Τρίτη ο οποίος μόλις πάτησε το πόδι του στο έδαφος , μετέβη στο ξενοδοχείο χωρίς να κάνει κάποια δήλωση . Ο ίδιος ήθελε να μιλήσει στους δημοσιογράφους , αλλά το ακροδεξιό χέρι του πρωθυπουργού , Φαήλος Κρανιδιώτης , τον συμβούλευσε να ξεκουραστεί γιατί με τόση κούραση βλακείες θα έλεγε πάλι .

Σήμερα Τετάρτη θα μεταβεί στην Νέα Υόρκη προκειμένου να έχει επαφές με επικεφαλής μεγάλων ελληνοαμερικανικών ομίλων οι οποίοι αφού επενδύσανε στην Αμερική θα τους προτρέψει να επενδύσουν και στην Ελλάδα . Βέβαια λόγω των Κινέζικων επενδύσεων θα δυσκολευτούν να βρουν ελεύθερο επενδυτικό χώρο στην Ελλάδα αλλά , όπως λέει και ο σοφός λαός , χίλιοι καλοί χωράνε .

Την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον Μπάρακ Ομπάμα από τον οποίο θα ζητήσει να πει καμιά καλή κουβέντα για την Ελλάδα αφού οι καπιταλιστές της Γερμανίας όπου βρεθούν και όπου σταθούν μας κουτσομπολεύουν . Επίσης θα επαναλάβει στον Μπάρακ Ομπάμα ότι δεν εκβιάζεται και ότι η κυβέρνηση θα κλείσει την τετραετία αφού τα κουμμούνια για να πάρουν την εξουσία θα πρέπει να περάσουν επάνω από το πτώμα του .

Τελευταία στιγμή προστέθηκε στην ατζέντα συνάντηση με τον υπουργό εξωτερικών Τζον Κέρι ο οποίος με αυτό τον τρόπο απέφυγε μια μελλοντική συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τον οποίο θεωρεί τελειωμένο και χοντρό .

Την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης , Μάικλ Μπλούμπεργκ ,  στον οποίο θα προσπαθήσει να φορτώσει τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς που απολύθηκαν από τους ελληνικούς δήμους .

Τέλος την ίδια μέρα θα μεταβεί στο σημείο μηδέν ώστε να βάλει ένα χεράκι στην ανοικοδόμηση της εκκλησίας του Άγιου Νικολάου αφού οι εργασίες ανέγερσης έχουν καθυστερήσει πολύ .