Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Πιο success story πεθαίνεις .


Νέο ρεκόρ κατέγραψε η ανεργία τον Μάιο αφού , σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ , έφτασε το 27,6% από 27% τον προηγούμενο μήνα . Ακολουθεί τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ . Και αν αναλογιστείς ότι από Σεπτέμβρη ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκτοξευτεί , μάλλον είναι καιρός να ψάχνεις για δουλειά .Τον φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν .

Αν αφουγκραστείς την κοινωνία θα καταλάβεις ότι μόνο τους Συριζαίους δεν ακουμπάει η ανεργία αφού όπου γυρίσει το μάτι σου βλέπεις Συριζαίους να δουλεύουν . Κάποτε δούλευαν και οι κομμουνιστές αλλά το καπιταλιστικό σύστημα τους χρεοκόπησε και το κόμμα τους απέλυσε .  Αν θεωρήσεις εργαζόμενους και τους λαθρομετανάστες , τους οποίους έχει ο ΣΥΡΙΖΑ υπό την αιγίδα του , τότε συμπεραίνεις  ότι μόνο οι φίλα προσκείμενοι στο κόμμα του Τσίπρα έχουν ακόμα δουλειά .

Συριζαίοι καλλιτέχνες οργώνουν καλοκαιριάτικα την Ελλάδα κάνοντας περιοδείες με θιάσους , συγκροτήματα και καλλιτεχνικά σχήματα . Κάτι δεξιοί και κάτι ψευτοκουλτουριάριδες κομμουνιστές τραγουδιστές κλείνονται σε κάτι καταγώγια περιμένοντας πότε θα έρθει το ΣΔΟΕ να τους μαντρώσει .

Στα κανάλια βλέπεις μόνο Συριζαίους δημοσιογράφους να αλωνίζουν κατακεραυνώνοντας την καπιταλιστική πολιτική της κυβέρνησης . Σαν την Λερναία Ύδρα . Μία ΕΡΤ αποκεφαλίζεις , δέκα ξεπετάγονται . Ο Μπάμπης του ΣΚΑΙ αποτελεί το τελευταίο προπύργιο του Σαμαρά αλλά και αυτός τώρα τελευταία φαίνεται να τα μαζεύει . Λες κάτι να ξέρει ;

Μη μιλήσουμε για το Δημόσιο που έχει μετατραπεί σε εκκολαπτήριο Συριζαίων . Τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ποιους διόριζαν , τον Τσε Γκεβάρα και την παρέα του ;

Φαίνεται ότι ο Σαμαράς λειτουργεί αξιοκρατικά αφού αφήνει άνεργους αυτούς που τον ψήφισαν και υποστήριξαν την πολιτική του , ενώ όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να περιμένουν τον Τσίπρα να τους απολύσει  και μετά να τους προσλάβει στο Δημόσιο.

Τους επόμενους μήνες η ανεργία θα σπάσει το ψυχολογικό όριο του ενάμιση εκατομμυρίου , γεγονός που θα κάνει τους άνεργους να νοιώθουν trendy και in αφού η ανεργία θα φορεθεί πολύ και θα γίνει της μόδας .

Στη μαχόμενη νεολαία η ανεργία έχει αγγίξει το 65% δικαιώνοντας το ΠΑΣΟΚ που έλεγε πρώτα οι νέοι και μετά όλοι οι άλλοι .

Επίσης αυξήθηκαν και οι πολίτες οι οποίοι σταμάτησαν να αναζητούν δουλειά αφού όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι πλέον δεν τους συμφέρει να δουλεύουν . Δεν βγαίνουν .

Οι άνεργοι θα πρέπει , από μια άποψη , να θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς . Με τόσο χαμηλούς μισθούς και σύνταξη αφού πεθάνεις μάλλον ως τύχη πρέπει να λογίζεται η ανεργία .