Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Σαμαράς : Όταν γυρίσω στο μπουρδέλο θα τα κάνω όλα πουτάνα .


Ο πρωθυπουργός ζήτησε άδεια από τον Ομπάμα να ανοίξει πιτσαρία στην Αμερική όταν θα τον διώξουν με τις κλωτσιές από την Ελλάδα ώστε να μπορεί να βγάζει κανένα μεροκάματο .  Ο Ομπάμα του απάντησε ότι δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη αφού ούτε το μπουρδέλο της Συγγρού δεν μπορεί να διοικήσει .

Ο Σαμαράς του υπενθύμισε ότι όταν ήταν αιώνιος φοιτητής στην Αμερική είχε ανοίξει μια πιτσαρία που έσκισε και έτσι έπεισε τους Έλληνες να τον ψηφίσουν . Τότε ο Ομπάμα του εξήγησε ότι είναι άλλο πράγμα να διοικείς πιτσαρία και άλλο πράγμα να διοικείς μπουρδέλο . Η διοίκηση μπουρδέλου είναι δύσκολη υπόθεση .

Τότε ο Σαμαράς τον ρώτησε πως διάολο τα κατάφερε ο πλέον αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός , Γιώργος  Παπανδρέου , να είναι περιζήτητος στα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια του κόσμου για να δίνει διαλέξεις για το μπουρδέλο . Ο Ομπάμα γέλασε , έπιασε τον Σαμαρά από τον ώμο και του εξήγησε ότι ο Παπανδρέου είχε μάνα την τσατσά του μπουρδέλου η οποία του δίδαξε τα μυστικά του επαγγέλματος από πολύ νωρίς .
Ο Σαμαράς έσκυψε το κεφάλι του , σιχτίρισε τον πατέρα του που δεν παντρεύτηκε μια τσατσά ή έστω μια πουτάνα και έφυγε στενοχωρημένος . 

Υποσχέθηκε όμως στον εαυτό του ότι γυρνώντας στο μπουρδέλο θα τα κάνει όλα πουτανα…