Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ο καλύτερος δημόσιος λειτουργός … ever .



Το βραβείο του καλύτερου δημόσιου υπάλληλου του πλανήτη πρόκειται να παραλάβει ο Β. Πολύδωρας τις επόμενες μέρες , από τον παγκόσμιο οργανισμό δημοσίων υπαλλήλων.


Στις μέρες που το ελληνικό δημόσιο βάλλεται πανταχόθεν -με διάφορους, όχι και τόσο κολακευτικούς, χαρακτηρισμούς για τους υπαλλήλους του- η βράβευση ενός δημόσιου λειτουργού με  διεθνές βραβείο, σίγουρα αποτελεί σπουδαία είδηση , που προκαλεί αισθήματα αισιοδοξίας . Ίσως αυτή η βράβευση να αποτελέσει το εφαλτήριο ώστε ο ελληνικός δημόσιος τομέας να απαγκιστρωθεί από τα έως σήμερα κακώς κείμενα και να γυρίσει σελίδα ξεκινώντας την χρυσή πορεία που θα συμπαρασύρει στην άνοδο ολόκληρη την χώρα .

Ο λόγος της βράβευσης του Β. Πολύδωρα είναι η απαράμιλλη αυταπάρνηση που έδειξε την μοναδική μέρα που εξελέγη πρόεδρος της Βουλής, μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων της 6ης Μαΐου και 17ης Ιουνίου , κατά την διάρκεια της οποίας , δουλεύοντας νυχθημερόν πρόλαβε να προσφέρει εκλογική αποζημίωση 1000 ευρώ σε όλους τους υπαλλήλους της βουλής όπως επίσης να διορίσει την κόρη του σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, δηλαδή στο δικό του .

Με τέτοιους δημόσιους λειτουργούς τι να την κάνεις την τρόικα ; Η κάθαρση έχει ξεκινήσει από μέσα . Αυτοκάθαρση την λένε και έχει ως ηγέτη της τον Βύρωνα τον Πολύδωρα ...που έχει τα χέρια γρήγορα . Ότι αρπάξει , όσα προλάβει .