Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Επιμήκυνση για πολλαπλούς οργασμούς



Ταξίδι αναψυχής στη Γερμανία σχεδιάζει ο Σαμαράς κατά τα τέλη Αυγούστου . Την καλύτερη εποχή διάλεξε αφού εκείνη την εποχή στη Γερμανία η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 25ο C σε αντίθεση με την Ελλάδα που αναμένεται μίνι καύσωνας . 


Μια που θα πάει , φιλοδοξεί να συναντήσει και την Άνγκελα Μέρκελ με σκοπό να τον ενημερώσει για την πορεία του πρόγραμμα λιτότητας στην Ελλάδα καθώς και για τα νέα μέτρα τα οποία προτίθεται να επιβάλει η τρόικα εξωτερικού στην τρόικα εσωτερικού . Άλλωστε η Άνγκελα σε τηλεφωνική επικοινωνία είχε υποσχεθεί στον Σαμαρά ότι θα είναι ο πρώτος που θα μάθει τα χαρμόσυνα .

Το ταξίδι στη Γερμανία αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλαισίου διεθνών επαφών με παγκόσμιες προσωπικότητες του δεξιού και ακροδεξιού χώρου με απώτερο σκοπό το χτίσιμο γεφυρών με ότι συντηρητικότερο κινείται και αναπνέει αυτή τη στιγμή στον κόσμο . Με αυτό τον τρόπο ευελπιστεί να κερδίσει συμμαχίες που θα του προσφέρουν μια χείρα βοηθείας όταν θα χρειαστεί . Ένα πολιτικό άσυλο , ένα ελικόπτερο παντός καιρού … κάτι βρε αδερφέ .

Παράλληλα θα προσπαθήσει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό η οποία βελτιώθηκε αρκετά μετά την ήττα των ακροαριστερών στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές καθώς και με την αυξανόμενη δημοτικότητας της χρυσής αυγής  . Επειδή όμως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης , ο Σαμαράς έχει σκοπό να τα εξαντλήσει . Αν δεν φτάσει η χρυσή αυγή στο 20% δεν θα ησυχάσει .

Βασικό του όπλο, όπως μας εκμυστηρεύτηκε off the record η παλιά του γκόμενα Ντόρα Μπακογιάννη , είναι η γοητεία και η τσαχπινιά του που προτίθεται να χρησιμοποιήσει ώστε να ρίξει την ανέραστη Μέρκελ η οποία συνεχίζει να μας πρήζει τα ούμπαλα με δηλώσεις περί δουλειάς , ανταγωνιστικότητας , αλληλεγγύης με ανταλλάγματα και άλλες τέτοιες ξενέρωτες Γερμανικές παπαριές . 

( Βασικός στόχος του ταξιδιού στη Γερμανία είναι η επιμήκυνση . Αυτοί που λένε ότι δεν παίζει ρόλο το μέγεθος είναι κάτι ανέραστοι μικροτσούτσουνοι κομπλεξικοί . Ρώτα και τον Σαμαρά . Επιμήκυνση και πάλι επιμήκυνση . Άντε και καλούς οργασμούς . )