Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μέσα στο μυαλό του Σαμαρά .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χαρισματικός ηγέτης της δεξιάς , Αντώνης Σαμαράς , έπειτα από τις ευφυείς προεκλογικές κινήσεις του που οδήγησαν σε θρίαμβο την ΝΔ με το εξωπραγματικό ποσοστό του 18% , σχεδιάζει ακόμα μία κίνηση ‘ματ’ κατά του αριστερού πόλου που κυκλοφορεί ως φάντασμα πλέον επάνω από την Ελλάδα . Μην σου πω και επάνω από την Ευρώπη . Ακόμα και ο Ομπάμα άρχισε να αγχώνεται .   
Σκαρφίστηκε ο αθεόφοβος την δημιουργία ενός κεντροδεξιού μετώπου, εν όψει της διαφαινόμενης νέας εκλογικής αναμέτρησης με τους Ακροαριστερούς αναρχοκομουνιστές .
Ο αδιαφιλονίκητος ηγέτη της παράταξης ετοιμάζεται να απευθύνει πρόσκληση σε Στέφανο Μάνο, Ντόρα Μπακογιάννη , Γιώργο Καρατζαφέρη και Θάνο Τζήμερο με σκοπό την ενδυνάμωση της δεξιάς και τον από κοινού σχεδιασμό ενός μετώπου κατά του ανερχόμενου αριστερίστικου ρεύματος .
Πλήθος φιλελεύθερων ηγετών , Ευρωπαίων και μη , χαιρετίζουν την πρωτοβουλία του ανανεωτή της δεξιάς . Ανάμεσα τους η Άνγκελα Μέρκελ με τον Σόιμπλε, ο Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα , ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με κάτι πουτάνες , ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τα παλληκάρια με τις μαύρες μπλούζες και τα αρχαιοελληνικά γράμματα , η Μαρί Λεπέν με τον μπαμπά της , ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μόνος του (Κωστάκης) .
Σκέψεις υπάρχουν για συνεργασία και με την χρυσή αυγή που στις τελευταίες εκλογές έλαβε 7% . Δεξιοί ακροδεξιοί την ίδια μούρη έχουν . Γουρουνίσια .
Με όλον αυτόν τον συρφετό η δεξιά πιάνει δεν πιάνει το 33% και με βάση τον εκλογικό νόμο που δίνει για κάθε ψήφο και μία δώρο ίσως σε 100 χρόνια να καταφέρει επιτέλους να κυβερνήσει .
Βέβαια αν οι ψηφοφόροι των δεξιών και ακροδεξιών συνιστωσών γούσταραν Σαμαρά θα τον ψήφιζαν κατευθείαν . Αλλά αυτό είναι συμπέρασμα για κοινά μυαλά και όχι για το μυαλό του Σαμαρά .