Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η Νέα Δημοκρατία τώρα και σε κονσέρβα .

Εντυπωσιακές  κινήσεις συσπείρωσης πραγματοποίησε ο Σαμαράς την τελευταία εβδομάδα . Μεταγραφικές κινήσεις που θα ζήλευε ακόμα και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού . Ο μέχρι πριν λίγες μέρες συρρικνωμένος κάπου στα δεξιά χώρος του Σαμαρά και του Αβραμόπουλου έκανε ένα μεγάλο μπαμ και απλώθηκε καταλαμβάνοντας τον χώρο από το κέντρο μέχρι την άκρα δεξιά . Πλέον δεν μιλάμε για δεξιά αλλά για κεντροακροδεξιά ή αλλιώς αντιαριστερά .  Ακούτε αριστεροί ; Ακούμε να λέτε .

Μια κεντροακροδεξιά που , εκτός από τους γνωστούς άγνωστους που είχαν παραμείνει στα αζήτητα του κόμματος , περιλαμβάνει πλέον ξανά την Μπακογιάννη με τα γεροντοπαλίκαρα της καθώς και ολόκληρο το ΛΑΟΣ χωρίς τον Καρατζαφέρη αλλά με τον Ανατολάκη . Μοιάζει με ένα συνονθύλευμα Νέας Δημοκρατίας εποχής Μητσοτάκη , Πολιτικής Άνοιξης και ΛΑΟΣ . Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος τούτος . Τόσους συντηρητικούς μαζεμένοι , μόνο σε κονσέρβες μπορείς να συναντήσεις . Η Νέα Δημοκρατία τώρα και σε κονσέρβα .
Καλύτερα να τους έχεις όλους μαζεμένους παρά διάσπαρτους εδώ και εκεί . Να ξέρεις βρε αδερφέ που να επικεντρώνεσαι , που να ρίχνεις τα βέλη σου . Άσε που αφού εμφανίστηκαν με ένα μπαμ , με ένα μπαμ μπορεί να εξαφανιστούν κιόλας . Αν είναι έτσι πάρτε και τον Βαγγέλα μαζί . Με ένα σμπάρο – ένας , δύο , τρεις , τέσσερις – τέσσερα τρυγόνια .
Αποσβολωμένοι οι πρώην οπαδοί της πολιτικής Άνοιξης και νυν ΝΔ μετά από τέτοιες κινήσεις τραγουδάνε όπου βρεθούν και όπου σταθούν : “Είναι τρελός , είναι τρελός ο πρόεδρος” ενώ αυτός τους υπόσχεται νέες βαρύγδουπες μεταγραφές .
Η εγχώρια αγορά αφήνει μικρές μεταγραφικές προοπτικές αφού οι μόνοι που λείπουν είναι ο Τζήμερος , ο Μάνος  , ο Καρατζαφέρης χωρίς τα παλικάρια του - αφού τα παλικάρια του έχουν ήδη πάει στην ΝΔ - , ο Μιχαλολιάκος με τα παλικάρια του , ο Καμένος , το κόμμα των Φιλελεύθερων , ο Χαρίζω Οικόπεδα Χαρίζω Χρέη , το Παναθηναϊκό Κίνημα και ο Δημοσθένης Βεργής με την Τζούλια . Αν καταφέρει και τους μαζέψει όλους αυτούς στην Νέα Δημοκρατία τότε δεν θα προλαβαίνει να κλείνει ημερομηνίες για καλοκαιρινές εμφανίσεις σε όλη την επικράτεια . Ανάρπαστος θα γίνει .
Έτοιμες μεταγραφές όμως υπάρχουν και στο εξωτερικό το οποίοι βρωμάει από συντηρητικίλα και φιλελευθερίλα . Οι ελεύθεροι πλέον από ομάδες κόμματα και παρατάξεις , Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι όπως επίσης και η τελειωμένη Μέρκελ ψάχνουν κάποιο δεξιό αποκούμπι για τα τελευταία ένσημα . Άντε ρε Αντωνάκη , ψυχικό θα κάνεις .
Αντωνάκη είσαι τρέλα , είσαι τρέλα με την Ντόρα Μητσοτάκη για παρέα .