Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Σκέψου τι πας να κάνεις αυτοκαταστροφικέ ψηφοφόρε του ΣΥΡΙΖΑ .

Κάθε λεπτό που περνάει τα ΜΜΕ αποκαλύπτουν όλο και περισσότερα σκοτεινά σημεία που σχετίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα αντιλαϊκά , αντιπατριωτικά , καταστροφικά , δρακουλίστικα και εμετικά σχέδια διακυβέρνησης της χώρας .  
Πρώτα από όλα μάθαμε ότι ο Τσίπρας είναι η μετεμψύχωση του Α. Παπανδρέου ο οποίος ξαναεμφανίστηκε σε τούτον τον μάταιο κόσμο μόνο και μόνο για να τον αποτελειώσει . Αυτό και μόνο τα λέει όλα . Αλλά αν δεν πείστηκες ακόμα , συνέχισε και παρακάτω .

Μάθαμε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την Σταλινική θεωρεία και πρακτική σύμφωνα με την οποία όσοι έχετε παιδιά , γυναίκες και σπίτια αρχίστε να τα κλαίτε από τώρα .
Παράλληλα ήρθαν στην επιφάνεια και οι σκοτεινές Τροτσκιστικές απόψεις κάποιων συνιστωσών που έχουν σκοπό να εξαπλώσουν την επανάσταση τους σε όλη την Ευρώπη, η οποία όπως καταλαβαίνετε μόνο ειρηνική δεν θα είναι , γεγονός που θα οδηγήσει , με μαθηματική ακρίβεια , στην έναρξη του 1ου πανευρωπαϊκού πολέμου με καταστροφικές συνέπειες για ολόκληρο τον πλανήτη .
Αλλά η πληροφόρηση των ΜΜΕ δεν σταματάει εδώ . Τι διάολο , μισές δουλειές θα κάνουμε ; Μάθαμε για το σχέδιο μεταναστοποίησης της Ελλάδας σύμφωνα με το οποίο οι ΣΥΡΥΖΑΙΟΙ προτίθενται να ανοίξουν τα σύνορα της χώρας διάπλατα ώστε να μπουν οι μετανάστες από τις πόρτες και τα παράθυρα . Ο απώτερος σκοπός αυτού του σχεδίου δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από τα ΜΜΕ αλλά που θα πάει . Κάτι θα σκαρφιστούν .  
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών πρόκειται να μετατραπούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης αντιφρονούντων στα οποία θα κλειστούν οι εσωτερικοί εχθροί των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ , όπως η Όλγα Τρέμη και ο Παύλος Τζίμας , οι οποίοι θα εκτελούνται παραδειγματικά με την δοκιμασμένη μέθοδο του κονσερβοκουτιού . Ήδη οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έχουν αρχίσει πρακτική  εξάσκηση κατ’ οίκον χρησιμοποιώντας για οποιονδήποτε τεμαχισμό μόνο ανοιγμένα τενεκεδάκια .
Τέλος , το φως της δημοσιότητας είδε η ανατριχιαστική είδηση ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όταν γεννάνε παιδιά , τους αφαιρούν τον αριστερό τραπεζίτη αφού στην ιδανική κοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν αριστεροί τραπεζίτες . Μόνο δεξιοί και αυτοί κρεμασμένοι ανάποδα και παλουκωμένοι . ΑΡΓΚΓΚΓΚΓΚ .
Μετά από όλα αυτή την MEGAπληροφόρηση που σου προσφέρουν , και θα συνεχίσουν να σου προσφέρουν για τον επόμενο μήνα τα ΜΜΕ , εξακολουθείς να θες να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ ; Σκέψου τα παιδιά σου , τα εγγόνια σου , τον παππού σου , την γιαγιά σου ... Σκέψου , τέλοσπαντων όποιον θες αλλά μην ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ . Συνεννοηθήκαμε αυτοκαταστροφικέ ψηφοφόρε ;