Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Άκου πως μυρίζει το φως .

Δεν καταλαβαίνω από πού πηγάζει η κρισιμότητα αυτών των εκλογών . Μάλλον τις έχουμε υπερεκτιμήσει . Αφού το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο . Αριστερή κυβέρνηση θα εκλεγεί με συμμετοχή των απανταχού αριστερών συντρόφων . Από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΕΕΚ . Αφού όλοι οι Έλληνες είμαστε αριστεροί .

Και αν δεν ήμαστε θα γίνουμε . Ξεκινάμε με τα sos – Μαρξ , Ένγκελς , Λένιν – και συνεχίζουμε με πιο προχωρημένα – Τρότσκι , Στάλιν και φυσικά Μπακούνιν  για να κρατήσουμε και τους αναρχοκομουνιστές . Πρόσθεσε και την καινή διαθήκη . Μην ξεχνάς ότι ο Χριστός ήταν ο πρώτος κομμουνιστής . Και ο Ιούδας ο πρώτος ΠΑΣΟΚος . Μαύρο στον Ιούδα .

Ποτέ δεν είναι αργά . Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα εκτός ίσως από τις αλυσίδες μας . Εμπρός στο έτσι που χάραξε ο τέτοιος . Παρανόμησε και ψήφισε αριστερά .

Οι μόνοι δεξιοί που έχουν απομείνει στην Ελλάδα είναι ο Βενιζέλος , ο Σαμαράς και κάτι δεινόσαυροι καπιτάλες του κερατά που έχουν καταλάβει ότι διανύουν τις τελευταίες στιγμές του καπιταλιστικού βίου τους και άρχισαν να τα μαζεύουν σιγά – σιγά . Κάτι Μπακογιάννηδες και Κατσέληδες δεν μετράνε . Είναι φαντάσματα . Δεν υπάρχουν .

Στις εκλογές τα αριστερά κόμματα θα κατατροπώσουν τους δεξιούς , αφήνοντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δευτερότριτους να ψάχνονται ενώ οι Τσίπρας , Παπαρήγα και Κουβέλης θα συμφωνήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συγκρότησης της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στην ιστορία της Ελλάδας . Και μάλιστα χωρίς τη βοήθεια του Καμένου ο οποίος δεν είναι αριστερός αν και θα ήθελε να είναι . Ο Καμένος να φύγει , να πάει αλλού .

Κάτι χρυσαυγίτες , Καρατζαφέρηδες και λοιπές αντικομουνιστικές δυνάμεις θα κλειστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών ενώ οι μετανάστες θα τους φυλάνε .  Θα είναι μια κοινωνική προσφορά του Σταλινικού παρελθόντος .

Και αν τελικά η αριστερή κυβέρνηση δεν πετύχει και γίνουν όλα σκατά , δεν πειράζει . Άλλωστε καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.

Μην ξεχνάς ότι έως σήμερα οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από τους αριστερούς που δεν ψηφίζουν .  Γιαυτό σου λέω , Αντιεξουσιαστή , Άθεε , Αναρχικέ , Τροτσκιστές , Αντιδραστικέ , Απροσάρμοστοι , Προβληματικέ , Σταλινιστή , Μαοϊκέ : ΑΡΙΣΤΕΡΑ να ‘ναι και ότι να ‘ναι .