Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μπάτσοι , γουρούνια , δολοφόνοι vs αλήτες , ρουφιάνοι , δημοσιοκάφροι

Επεισόδια σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην πορεία της ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ όταν αγανακτισμένοι δημοσιοκάφροι αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν έντονα στους ΜΑΤατζίδες επειδή δεν έπαιρναν καλές πόζες όταν έσπαγαν τα κεφάλια των περαστικών . Ενώ είχαν συμφωνήσει πριν από κάθε γκλομπιά να γυρνάνε στο φακό και να  χαρίζουν αστραφτερό χαμόγελο , τελικά η συμφωνία δεν τηρήθηκε .
 Κάτι το αλτζχάιμερ που θερίζει , κάτι η ηδονή του αίματος , παρασύρθηκαν οι ροπαλοφόροι και αθέτησαν τη συμφωνία . Οι δημοσιοκάφροι όμως δεν το έβαλαν κάτω αλλά αντίθετα άρχισαν να κυνηγάνε τους αστυνομικούς , μπας και τραβήξουν καμιά καλή πόζα την ώρα που οι ΜΑΤατζίδες με τη σειρά τους κυνηγούσαν τους περαστικούς για να τους ανοίξουν τα κεφάλια . Αυτό δημιούργησε σύγχυση στους αστυνομικούς οι οποίοι πέρασαν τους δημοσιοκάφρους για κουκουλοφόρους χωρίς κουκούλες αλλά με φωτογραφικές μηχανές και άρχισαν να σπάνε και κεφάλια της ΕΣΗΕΑ . Έτσι έσπασαν κεφάλια ένοχα και γλύτωσαν κεφάλια αθώα .
Ημίχρονο : ΜΑΤ vs Δημοσιοκάφροι 1-0
Κάποια στιγμή η παρεξήγηση λύθηκε , οπότε οι ΜΑΤατζίδες άρχισαν επιτέλους να παίρνουν καλές πόζες και οι δημοσιοκάφροι να τους απαθανατίζουν . Άργησαν αλλά τελικά κατάφεραν να συνεννοηθούν .
Όμως τα αίματα μεταξύ ΜΑΤατζίδων και δημοσιοκάφρων ξανάναψαν επειδή κάποιος δημοσιοκάφρος έμοιαζε με τον μπάρμπα ενός ΜΑΤατζή από το χωριό , με τον οποίο είχαν κάποιες κτηματικές διαφορές και πήγε να του ζητήσει το λόγο . Μπήκαν και οι υπόλοιποι δημοσιοκάφροι στο χορό , έτρεξαν και οι ΜΑΤατζήδες , μπας και χάσουν , και τελικά οι δημοσιοκάφροι τις ξανάφαγαν .
Τελικό : ΜΑΤ vs Δημοσιοκάφροι 2-0
Κάπου εδώ το παιχνίδι έληξε άδοξα για τους δημοσιοκάφρους . Ο επαναληπτικός αναμένεται να διεξαχθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων έπειτα από μηνύσεις των δημοσιοκάφρων προς τους αστυνομικούς . Το 2-0 είναι ένα σκορ που δύσκολα ανατρέπεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις .
Αν βέβαια αναλογιστείς τα αποτελέσματα των προηγούμενων ΕΔΕ εναντίον ΜΑΤατζίδων εύκολα συμπεραίνεις ότι οι δημοσιοκάφροι είναι χαμένοι από χέρι .